- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

sreda, 14. marec 2018


52. Desnica nove pomladi je določena
In: bravo Janez Janša, ter opomin Cerkvi

slika:splet

14.3.2018, sre.

Ne vem, če že veste, a obstaja nek twitter in te dni sem ga zaznal, da zna biti precej zanimiv glede sprotnih informacij. Danes sem opazil tole:


Očitno se je g. Tonin že zdavnaj izločil iz odkritosrčne desnice, in računa na vse kaj drugega, čemur je naklonjen tudi g. Kučan, ki vsak mesec dobiva Toninov finančni priboljšek za svojo narodno raboto. Gospod Tonin teži k druženju s sokrajanom g. Šarcem, a obema brez SD, ki je garant za razdiranje države po rusko, ne bo šlo. Pa pustimo to sumljivo in mračno druščino.

Kajti Gospod je naš pastir in rad ima iskrene. Iskrene v želji po prerodu Slovenije, po domala 80h letih levičarstva in mržnje Cerkve in Boga.

Pohvala Janši: prvo znamenje uspeha

Osebno sem g. Janšo, kot mnogi drugi, predlagal v ozadje postaviti, pa kakega mladca naprej, a ker ta človek ni običajen, vedno znova preseneti, da je sposoben samega sebe presegati. Kar pa je Božja lastnost. In kot ste videli v zgornjem tvitu, se je pridružil neparlamentarnim strankam, kar je sicer unikum pri nas, po razlagi g. Gorenaka (mislim, da se tudi njemu zdaj že jasni). Janez Janša se je pridružil trenutno popolnim zgubam. Ampak to je pot vseh, ki so Božja semena: upajo si tvegati, ker jih nekaj čistega v srcu vodi.

Šele s pridružitvijo SDS k Združeni desnici, so možnosti za močan preboj v parlament široko odprte. K sreči se je zdramil tudi g. Zidanšek, kar me je osebno presenetilo, in to je zdaj EKIPA VELIKEGA UPANJA. Kako naprej? Takole:

Center programa ZD mora biti Primčev program za mlade družine

Šel sem še na Janšev tviter, včeraj, pritisnil ctrl+f, išči, in vpisal: Primc. Nič. Čeprav retvita pol sveta. Potem sem šel še do Norme Korošec, in videl, da podpira Janšo.

Ne se torej podpirat le na srečanjih, ampak vedno in povsod, kjer je to možno. Le tako bodo lastni volivci dojeli poanto. Seveda PRIZNANJE PRIMČEVEGA PROGRAMA ZA NAJBOLJŠEGA OD VSEH DESNIH, zahteva velikega človeka. Kaj takega npr. g. Tonin nikoli ne bo zmogel, volitve pa bodo odvisne od Janše in Zidanška,

če bosta javno in glasno podprla Primčevo finančno konstrukcijo za mlade družine kot centralni volilni in potem koalicijski program.

Kdor upogne glavo pred manjšim od sebe, pokaže, da je velik. SDS-ov program pa se temu jedru potem doda, in seveda NLS in  SLS-ov.

Kajti: nihče ne bo bral programov strank, ampak bodo izbirali ljudi. Ti pa so dveh vrst: 'mistični' leporečni zamegljevalci, ali pa nekdo, ki ljudem takoj in veliko da. In če resnično daruje, bo pritegnil večino, takšna je narava ljudstev. Zakaj ljudje berejo tale naš blog: ker samo daje, brezplačno, in nič ne išče zase. Kaj šele, če daješ denar, da mladina ostane doma, se razmnožuje in tako okrepi Slovenijo!

Nihče si ne more izmisliti boljšega programa, ker je ta prišel od Boga. Zato se bo, kdor je pameten, samo lepo pridružil in ga podprl. Prvi je to prepoznal g. Kangler, vsa mu čast, zdaj pa je še na Janši in Zidanšku, da to jasno, nenehno in vedno na glas povesta.

Potem bo vse mogoče. Kajti pri Gospodu je vse mogoče, Primčeva obljuba pa je od Gospoda. Poglejte si to, in linkajte povsod in vsem:


Kaj pa Slovenska Cerkev?

Današnja Cerkev je, po besedah g. Štuhca, oz. če prevedemo papeževo držo na našo Cerkev, brezspolna. Politično brezspolna pomeni kastrirana; da ji je vseeno, ali zmagajo levi ali desni, ker Frančišek je menda tu nekje na sredini. Seveda je tak pristop v Sloveniji PATOLOŠKI. Bolan, po domače.

Pri nas ni kot morda v Nemčiji ali Italiji: pri nas komunizem vlada, v različnih preoblekah, že 70 let in več. Sveti papež Janez Pavel II. pa se je komunizmu UPRL. Pomagal je Judom med vojno in pomagal sesuti ZSSR, prav tako je domala prvi priznal Slovenijo, ko smo se odlomili od stare komi-Juge. Izjemen človek je bil. Za razliko od Argentinca Frančiška je kot Poljak dobro poznal vso laž, zvitost in zlobo levičarstva, ter komunizma, skritega pod njim. 

Cerkev, ki ni sposobna enostavno reči: ''Verniki, volite Združeno desnico'', je Cerkev, ki:

·        nima pojma, kaj je prav in kaj ne;
·        igra patološko vlogo 'večne žrtve', četudi ima možnost, da se reši iz te mučne situacije;
·      nima pojma o Jezusovi pravičnosti: potegniti se za tlačene, izkoriščane, po krivici zaprte. Če Jezus ni bil ne desni ne levi, ne pomeni, da ne bi volil Združene desnice. Še več: PODPIRA JO.
·      Cerkev se ne potrebuje politično aktivirati in k sebi klicati kakšen desni fašizem, kot je to trenutno v Španiji, kjer celo papež Frančišek kolaborira s krivično hunto (primer Katalonija); dovolj je, da glasno in vztrajno podpre Primčev program za družine, če že toliko in obilno govoriči o nujnosti družine.
·      Če tega ne bo zmogla storiti, bo s tem podprla nek drug program za družine, papežev: UVOZ MUSLIMANOV. Italija je že polna muslimanov, Italijančki pa se ne rojevajo več. Zakaj je to tako? Ker nimajo Primca in ker je Cerkev očitno skopljena.

Ni dovolj samo prostor za srečanje ponuditi. Kajti huda bo usoda Cerkve v Sloveniji v prihodnosti, če ne bo prepoznala Božjega semena tokratnih volitev. Le kdo bi potem skrbel, kaj se bo z njo dogajalo? Naj sama skrbi zase, če nič ne pripomore k zmagi pravičnejših, pa četudi morda ne bi zmagali. Biti preračunljiv, pa bi bila drža sedanje NSi, drža slovenskega katoliškega polovičarstva, za katerega je že dolgo znano, da si želi malo Boga in malo hudiča. Zaradi te drže je katoliško Cerkev zapustilo že veliko eminentnežev, mislecev, zaradi te drže katoliki po maši volijo Pahorja, Šarca in SD, prejšnjič pa SMC, Kučana, Jankoviča, Turka ... Kar je patologija najvišje stopnje, je mazohistično uživanje v vlogi večne žrtve po lastni izbiri. Takšno krščanstvo je bolno in samo sebi v propad. Pravo krščanstvo pa stremi k ZDRAVJU. Naroda, vere, narave in posameznika.

Kdo bo volil ZD, če bo glas o njej dovolj močan?

Volili jo bodo mladi, sočutni starejši ljudje, volili jo bodo tako priseljenci s statusom kot muslimani, ki razumejo slovensko. Volili jo bodo pametni in pragmatični levičarji. Le kdo se lahko upre takemu programu, ki je povsem izvedljiv? Zato se je potrebno zbrati predvsem na Primčev program za družine, ter ga nenehno razglašati, skupaj s pojasnilom, OD KOD BO PRIŠEL DENAR ZA TA PROJEKT TISOČLETJA.  

A bojte se novega desnega erjavca v koaliciji. Trenutno na to vlogo kaže NSi.

Zaključek

Nekaj malega je šanse, da končno dobimo malo bolj spodobno vlado, ki razume Življenje. Gospodje Primc, Kangler, Janša in Zidanšek: naj vas Bog blagoslavlja, če vas že Cerkev ne bo. Amen.


Bralci: linkajte, ker kar je dobro, mora biti razglašeno. To je Kristusov Evangelij. Hvala Tebi Zvesti!






3 komentarji:

  1. Pozitivno sem presenečena, kaj se v Sloveniji godi. Gospod drži Svojo obljubo in POOOMAGAAA, ko vidi, da so nagovorjeni pograbili za Njegove namige in sodelujejo.

    Včeraj so imeli združeni desni srečanje v frančiškanskem domu na Viču (hmm, kje je bila pa podpora slovenske Cerkve; so jim samo prostor odstopili, sami pa se sramežljivo skrivajo v ozadju?) in slišati je bilo mnogo konkretnega. Se podpirajo, v ozračju ni nastrojenosti, ki jo čutiš ob kakšnih TV političnih soočenjih, posebej ob prisotnosti prepirljivih asur rdečega pola.

    Mogoče malo v razmislek, z vidika naklonjenega jim gledalca. Govori g. Janše so lahko malo krajši, da se ne izgubi pozornosti gledalcev. So pa njegove besede in poante izredno argumentirane. Vendar da bo efekt sporočila, krajše in udarno, na mestih pa provokativno, kar pa mu gre dobro od rok. Drugače v občinstvu že kdo zazeha ali pa obrazna mimika ostalih na odru pokaže, da so že odjadrali v mislih. Naj bo prežeto tudi s humorjem (včeraj ste to demonstrirali, spontano in delovalo je očiščevalno), tempirana Slovenija potlačenih čustev v tem trenutku to potrebuje. Humor mestoma bo delal čudeže!

    Kar ste pokazali včeraj, je kvalitetno Božje seme, je izbrana serija. Z brušenjem detajlov na skupnih nastopih, ki bodo sledili, pa se bo to razširilo med ljudi. Iskala sem zjutraj link, če je že kje posnetek tega srečanja, pa ga nisem zasledila, da ga prilepim tukaj.

    Slovenska Cerkev, Duh razločevanj naj se spusti nad vas. Vodje potrebujejo podporo in nasvete učenih in preudarnih ljudi kot ste vi. Tako je zastavljeno po Božjem vodilu v tujih religijah in kar je od Gospoda dano velja še danes in bo veljajo v prihodnosti.

    Jona, prosim še ti pokomentiraš. Zgleda, da je Gospod dodobra zaoral glede na včerajšnje skoraj soočasno dogajanje; odločitev vrhovnega sodišča glede 2. tira, navdihujoč nastop ZDRUŽENIH DESNIH, odstop razburjenega in užaljenega predsednika vlade.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, ki podpirajo to podalpsko dolinico neizjokanih solza in strahov. Znamenja so, da se budi iz nočne more enostranskega in zamračenega vodenja. Hvaljen Jezus in Njegovi, v priklonu pred Vami, lidija.



    OdgovoriIzbriši
  2. Prvi del:

    Res, naletel sem na prenos na Nova24TV in dobro je izpadlo: tudi G. Janša je podprl program za mlade družine. Kar je ključno za to koalicijo. Nisem pa videl nikogar od Cerkve zraven, kakega znanega obraza, a imam TV ekran tako majhen, da verjetno so bili, nemogoče da jih ne bi bilo, saj tako zelooo cenijo družine. Če pa jih ni bilo, pa je najbrž nesojeni duhovnik g. Cukjati-Počasni, dvorano nekaj ceneje zrihtal.

    Res je Janša malo predolg, ponovno, vsi morajo imeti podobno minutažo. Saj je na koncu le dobro zaključil, kar bi lahko povedal v treh stavkih: Denarja je dovolj, pri bankah ga bomo dobili, ko jih nehamo transfuzirati. Je pa res, da največ ve o vseh stvareh skupaj in zanimive stvari pove. Paziti tudi na govorico telesa. Te stvari smo študirali že kot najstniki, včasih pa se čudim, da kak politik ni niti ene tovrstne knjige iz knjižnice prelistal.

    Prav imaš, Gospod je deloval: včeraj, na dan številke PI, 3,14 (14. marec), in na rojstni dan škodljivega Einsteina (E= mxc2 = atomska bomba),je bil strahoten dan za ATEIZEM: umrl je demonski znanstvenik, ki je pridigal bedarije o vesolju in o tem, da po smrti ni nič: torej ni ne duše, ne Boga. Kakšni miselni bolniki znajo biti znanstveniki, a njemu se bo uresničilo: takšnim se Gospod skrije na veke vekov amen. Gospod je dober in celo bedakom omogoči, da živijo v izbrani samo-zablodi. A za posledice tega ni odgovoren On.

    Potem je pa, kot pravi psalm: "Povrnil jim bo njihovo lastno zlobo ...", Cerar dobil zaušnico od sodišča in heroja Kovačiča; maketa zla je bila razkrinkana; sindikati so rjuli po vsej državi, kakšne reveži so; in Cerarju se je zlomilo: "I don't give a shit; I give up!" Bil je sodni dan za laži ateizma in lažne vere in etike.

    Kakšna dva tedna nazaj sem dvakrat napisal, da ima desnica samo dva ali tri tedne časa, da se združi in predstavi, in glej, včeraj je bilo desno srečanje, hip za tem pa je Cerar začel 'rumble in the jungle' - Janša je pravilno ocenil, da se gre za ustvarjanje popolnega kaosa, kar je specialka levičarjev, in potem zmedenemu narodu spet ponudijo kakega 'odrešenika' za eno leto, in potem tri leta preklinjanja.

    Zato mora Združena Desnica zelo paziti, posebej Janša in Kangler, da ne govorita kakih posebno ostrih stvari, ker se bo ves bes, vsa sila in vsa frustracija levakov zrušila naje. Pustite raje, naj se sami 'pobijejo' (po dr. Drnovšku). Udariš le, če si neposredno izzvan, pa še takrat z mero.

    Cerkev? Realnost je drugačna od zaspanih in opreznih glav. Ko se začne boj, se začne že mesece vnaprej, in vse poteka s tako strahovito hitrostjo, še preden se kaj zgodi, da lahko reagirajo samo tisti, ki so pripravljeni. Kot pri nesreči na cesti. Zato smo tudi pisali tukaj, da desnico vsaj malo pripravimo. Sicer so lahko volitve izgubljene že mesece vnaprej, ko šele denar za plakate zbirajo. Aja, plakati: ne šparat denarja pri jumbo-plakatih letos; gor pa jasno napisati Primčevo matematiko za mlade družine:

    3000 (ali 4000) + 3000 + 200 + 100 evrov. Zadaj pa slika veselih obrazov ZD.

    Če bi bil mlajši, bi se takoj poročil in začel z delom :)))).

    Zdaj pa nisem za drugo, kot da Gospoda slavim, drva žagam in vrt okopavam. A bom vesel, ko bom gledal mladino, kako bo brezskrbno ostajala v domovini in otroke brez strahu rojevala. Kar pa bo vse zaman, če teh otrok NE BODO H GOSPODU VODILI. Potem pa Gospod vse vzame.

    OdgovoriIzbriši
  3. Drugi del:

    Cerkvi pa, kot pišeš lidija: DUHA RAZLOČEVANJA zaželimo, a kaj ti bo ta Duh, če nimaš poguma in si kot tisti naš sosed pred desetletji:

    ki je bil močan partijec in gospodovalna duša, imel je vse vzvode partijskega sistema v rokah, a ko so se v Vrhu dogajale kake spremembe, kot tisti preobrat proti Stalinu, pa kasneje tudi, JE VEDNO 'ZBOLEL'. Nihče ni mogel do njega, žena pa je jamrala, kakšen revež da je tam v postelji. Tako je preživel vse čistke in svoj vek z dobro penzijo, in na njega me spominja Cerkev: je nekaj Tao-ja v tem, a ne dovolj, da si rešiš dušo iz demonskih svetov.

    Ko je boj za otoke, mladino in narod, je treba storiti, kar je mož dolžan storiti. To je Jezusov Evangelij, vse ostalo je verska patologija in posvetna preračunljivost: sosed 'borec' je dobro skozi življenje prišel, kje pa je zdaj, pa ve samo Bog in tale revše jona, čeprav gospodje škofje govorijo, da nihče ne vidi resničnega stanja duš. To je zmota, še živali kdaj zaslutijo stanje kakšne duše, Božji sluge pa tudi.

    In ker jih je Gospod blagroval v zadnjem letu, škofe, je zdaj čas, da se to razsvetljenje prelije v narod. Živi bili pa videli?

    Pa lep pozdrav tebi lidija in vsem, ki v srcu dobro mislijo, a tudi vsem drugim, ki ne, ker smo vsi v šoli Življenja in včeraj ste videli, da vedno pride dan, ko Gospod potegne črto in izstavi račun.

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.